Noutati

 

 

Please choose your language:
Pentru detalii:
tel:
+4 0723 290 183
fax:
+4 021 337 54 06
e-mail:
office@soldateluldeplumb.ro
 

Ne gasiti pe:
Parteneri
   
 
 

Despre Noi

Suntem Iulia si Marian, doi parteneri pasionati de calatorii, colectionari de lucruri vechi … si noi, ce ascund in ele povesti, mestesuguri si traditii.

 Ideea suvenirurilor ne-a venit in timpul studentiei, cand trenul ne purta prin Europa printre peisaje si muzee. Pasionati de frumos si cautand perfectiunea, in 2003 ne-am luat pionieratul in serios si am inceput sa cream si pe piata romaneasca suveniruri de poveste – produse care odata ajunse prin alte parti ale lumii sa povesteasca altora despre Romania, peisajele, oamenii si traditiile noastre. Am strans in jurul nostru o echipa indemanatica care realizeaza si ambaleaza cu atentie produsele comandate, “cucerind” astfel treptat din ce in ce mai multi colaboratori, lansand din ce in ce mai multe produse,  perfectionandu-le si diversificandu-le pe cele “vechi”.

Soldateii de colectie sunt produse relative noi, dedicate cu precadere barbatilor colectionari – care-si amintesc cu drag de cutia plina cu soldatei din copilarie - si care acum isi expun cu mandrie “ jucariile” intr-un colt al biroului. Sunt serii de soldatei din diverse perioade istorice, sculptati fie in rasina si pictati manual, fie in aliaj de zinc si plumb si “garnisiti” cu o pelicula fina de argint, ambele variante fiind deosebit de atent lucrate si detaliate. Grafica deosebita ce sta la baza sculptarii si matritarii este semnata de echipa de designeri Veronese.

Linia de “Domnitori Romani” lansata in 2011 poarta semnatura Gorgona Design. Designul fiecarei statuete din aceasta linie este realizat sub atenta observatie critica si de specialitate a diversilor istorici din muzeele de profil din tara.

Gorgona Design este partener oficial si distribuitor exclusiv al produselor Veronese in Romania. http://www.money.ro/antreprenoriat-cu-specific-romanesc/

 

 

 
     

 
Soldatelul de Plumb
Numere de telefon:
+4 0723 290 183
 
Adresa de E-mail:
office@soldateluldeplumb.ro
 
Program de lucru:
luni - vineri: 8:00 - 16:00
Produse
Modele
 
Design Gorgona
 
 
Info utile
Cum cumpăr?
 
Cum plătesc?
 
Politica de returnare
 
Condiții de livrare
 
Termeni și condiții